Περιφερειακό Γυμνάσιο και Λύκειο Λευκάρων
Mon-Fri – 7.30-13.35
Τηλέφωνα: 24342421, 24342754
Τηλεομοιότυπο: 24342768
Μενού

Ανακοινώσεις Σχολείου

05.12.2022 - Αξιολόγηση μαθητή/τριας Γυμνασίου/Λυκείου

21.11.2022 - Συνάντηση γονέων/κηδεμόνων με καθηγητές/τριες στις 30.11.2022

17.10.2022 - Πρόγραμμα «Τηγανοκίνηση»

04.10.2022 - Πρόσκληση προς τους γονείς των μαθητών/τριών της Α΄ τάξης γυμνασίου


Συνάντηση γονέων/κηδεμόνων με καθηγητές/τριες στις 30.11.2022

Μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου (PDF) εδώ.
Μπορείτε να βρείτε το σχεδιάγραμμα του σχολείου εδώ.

Προς τους Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών/τριών του Σχολείου

Σας προσκαλούμε στο Σχολείο την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 (1:00 μ.μ. – 2:30 μ.μ.), για να συναντήσετε τους καθηγητές και τις καθηγήτριες των παιδιών σας και να συζητήσετε μαζί τους για την επίδοση, τη φοίτηση και τη διαγωγή τους. Έχει ληφθεί πρόνοια σε κάθε αίθουσα ή γραφείο να βρίσκονται όσο το δυνατόν λιγότεροι/ες καθηγητές/τριες, ώστε η ανταλλαγή απόψεων να είναι ελεύθερη και αποτελεσματική.

Στον πιο κάτω πίνακα αναγράφονται οι καθηγητές/τριες και οι αίθουσες στις οποίες θα βρίσκονται. Εισηγούμαστε να έχετε υπογραμμισμένα τα ονόματα των καθηγητών/τριών που διδάσκουν στο παιδί σας, ώστε να ξέρετε ποιους να συναντήσετε. Το σχεδιάγραμμα του σχολείου που επισυνάπτεται θα σας βοηθήσει να τους/τις βρείτε με ευκολία.

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη, καθώς η επικοινωνία, η αλληλοενημέρωση και η αρμονική συνεργασία Σχολείου και Γονέων/Κηδεμόνων αποτελούν βασική και ουσιαστική προϋπόθεση στην κοινή προσπάθεια για συνεχή πρόοδο και ενδυνάμωση των παιδιών.


Πρόγραμμα «Τηγανοκίνηση»

Μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου (PDF) εδώ.

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Το Σχολείο μας στο πλαίσιο της προώθησης της αειφόρου ανάπτυξης για το περιβάλλον, συμμετέχει στο πρόγραμμα «Τηγανοκίνηση», το οποίο αφορά στην ανακύκλωση μαγειρικών ελαίων και τη μετατροπή τους σε βιοπετρέλαιο.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην προσπάθεια του Σχολείου μας στη συλλογή χρησιμοποιημένων μαγειρικών ελαίων, η οποία θα πραγματοποιείται κάθε ΤΡΙΤΗ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Τα σχολεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Τηγανοκίνηση» λαμβάνουν κάθε χρόνο χρηματικό ποσό ανάλογα με την ποσότητα των τηγανελαίων που συλλέγουν, το οποίο αξιοποιείται για περιβαλλοντικές δράσεις στη σχολική μονάδα.

Παρακαλούμε όπως μεταφέρετε τα χρησιμοποιημένα μαγειρικά έλαια μέσα σε πλαστικά μπουκάλια (π.χ. νερού, γάλακτος) μέσω των μαθητών/μαθητριών μας, τα οποία να τοποθετούνται στον ειδικό κάδο που βρίσκεται στα αριστερά της κεντρικής εισόδου του Σχολείου (δίπλα από την σκυβαλαποθήκη).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα «Τηγανοκίνηση» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.tiganokinisi.eu

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία,
Από το Σχολείο

Λεύκαρα, 17/10/2022


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου (PDF) εδώ.

Πρόσκληση προς τους γονείς των μαθητών/τριών
της Α΄ τάξης γυμνασίου

Η Διεύθυνση, ο Καθηγητικός Σύλλογος και η Καθηγήτρια Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής, σας προσκαλούν στο σχολείο την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου, 2022 στις 09:10 π.μ., στην αίθουσα 112, για να  ενημερωθείτε, να συζητήσετε και να ανταλλάξετε απόψεις για τα πιο κάτω θέματα που αφορούν τα παιδιά σας:

α) Τρόπος μελέτης στα διάφορα μαθήματα
β) Κατ΄ οίκον εργασία
γ) Συστηματικός έλεγχος των παιδιών στο σπίτι

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών/τριών που είναι στο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής (Στήριξης) να παραμείνουν στο Σχολείο για συνάντηση με τον Συνδετικό Λειτουργό και την Εκπαιδευτική Ψυχολόγο του Σχολείου μας, η ώρα 11:00 π.μ., στον χώρο της Βιβλιοθήκης (αρ. 104).

Η παρουσία όλων σας θεωρείται απαραίτητη.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Λεύκαρα, 04/10/2022